VISFONDUE Ip Zilleghem Platse
Voor de visliefhebbers een absoluut topgerecht!
Hele mooie en vooral verse vis van beste kwaliteit, zoals tonijn, lotte, kabeljauw, zalm, mosseltjes, tong, heek, lengfilet, langoustines, scampi en andere (afhankelijk van het marktaanbod op dit moment) (samen ongeveer 450 gram per persoon ).
Daarbij voorzien we ook pasta, bloemkool, broccoli, worteltjes, courgetten, champignons, stokbrood en een vissausje.
Ook de heerlijk geurende bouillon is er bij!
EEN PARELTJE VOOR UW TAFEL, EEN HEERLIJK GERECHT VOOR U EN UW VISLIEFHEBBENDE GASTEN!
Een speciaal visfondue kan erbij gehuurd worden (slechts 10 €/toestel + waarborg)
35 € p.p **
(enkel de visschotel, dus zonder de pasta, rijst, groenten, bouillon en brood = 25 € pp) **
** = MOMENTEEL IS DE VERSE VIS EXTREEM DUUR EN IS HET AANBOD EXTREEM LAAG. VANDAAR KAN HET ZIJN DAT DE PRIJS IETS HOGER IS DAN HIERBOVEN VERMELD
WE WETEN OOK NIET OF WE STEEDS ALLE SOORTEN BINNEN ZULLEN KRIJGEN, ONZE EXCUSES DAARVOOR
KAAS-FONDUE Ip Zilleghem Platse
We voorzien minimum 250 gr kaas per persoon. Dit wordt smeltklaar meegegeven.
De bijgerechten worden vakkundig op een schotel gepresenteerd:
Krielaardappeltjes, champignons, paprika, komkommer, ananas, stukjes salami, tomaatjes, witloof en augurken.
Ook stokbrood zit erbij.
(een kaasfondue-pot kan in bruikleen meegegeven worden, vraag ernaar)
19 € p.p
TEPPANYAKI maison
Verras uw gasten met onze teppanyaki.
Onze 10 soorten vlees, 2 soorten scampi en een verse visspies zullen hen zeker bekoren!
De plateaus worden afgewerkt met courgette, champignons, paprika, boontjes met spek en tomaatjes.
17 € p.p
TEPPENYAKI ROYAL maison
Deze luxeschotel bevat ook 10 soorten vlees, 2 soorten scampi, een verse visspies én nog 2 sint jacobsnootjes pp.
De plateaus worden afgewerkt met courgette, champignons, paprika, boontje met spek en tomaatjes.
* 20 € pp *
EXTRA TIP voor bij uw fondue-, gourmet- of teppanyakischotels:
* Bakpatatjes: deze heerlijke krieltjes zijn door ons voorgestoomd, gemarineerd, gekruid én voorgebakken
Ze zijn heerlijk als u ze bakt op uw teppanyakiplaat of in uw pannetjes, ofwel warm u ze op in de oven of in de pan.
* Groentenschotel (zie bijgerechten: klik HIER om direct naar die pagina te gaan)
* Stokbrood
* Diverse sausjes (zijn in de VERSwinkel verkrijgbaar)
* Op te warmen sauzen: ook diverse soorten verkrijgbaar in kleine porties in de winkel en eventueel op bestelling: druivensaus, roze pepersaus, mosterdsaus of een andere saus