NIEUW:
WARME HOOFDGERECHTEN VLEES ZIJN TE VERKRIJGEN VANAF 4 PERSONEN
Ardeens gebraad - 8.50 € pp
Kort gebakken dikke sneden ardeens gebraad overgoten met een vleessausje van de chef. We voorzien +- 500 gr per persoon.
Duivelsgebraad - 8.50 € pp
Sneetjes filetgebraad overgoten met een pittigere vleessausje van de chef. We voorzien +- 500 gr per persoon.
Beenham - 10 € pp
Zeer lekkere belgische beenham in dikke sneden gesneden met een sausje naar keuze: roze pepersaus, druivensaus, portoroomsaus, bearnaisesaus, mosterdsaus, ajuinsaus, choronsaus of champignonroomsaus.
Sappig gevogeltefilet - 10 € pp
Zacht gestoomde kipfilet met heerlijke kruiden en overgoten met een sausje naar keuze: roze pepersaus, druivensaus, portoroomsaus, bearnaisesaus, mosterdsaus, ajuinsaus, choronsaus, of champignonroomsaus. We voorzien +- 500 gr per persoon.
Kalkoengebraadfilet - 13 € pp
Lekkere snedensaus superieure kalkoengebraad overgoten met een sausje naar keuze: roze pepersaus, druivensaus, portoroomsaus, bearnaisesaus, mosterdsaus, ajuinsaus, choronsaus of champignonroomsaus. We voorzien +- 500 gr per persoon.
Kalkoennootjes, pavé mignon van kalkoen - 13 € pp
Nóg beter dan de kalkoenfilet zijn de kalkoennootjes! Die bestaan uit 94 % kalkoendijvlees die gemarineerd werden. De fijne kruidenmengeling zorgt voor een overheerlijke smaak. De kalkoennootjes worden overgoten met een sausje naar keuze: roze pepersaus, druivensaus, portoroomsaus, bearnaisesaus, mosterdsaus, ajuinsaus, choronsaus of champignonroomsaus. We voorzien +- 600 gr per persoon.
Ardeens varkenshaasje met sausje naar keuze - 12 € pp
Zacht gebakken ardeens varkenshaasje met een sausje naar keuze: roze pepersaus, druivensaus, portoroomsaus, bearnaisesaus, mosterdsaus, ajuinsaus, choronsaus of champignonroomsaus.
We voorzien +- 500 gr per persoon.
Varkenshaasje de luxe met sausje nk - 13 € pp
Rosé gebakken varkenshaasje overgoten met een sausje naar keuze: roze pepersaus, druivensaus, portoroomsaus, bearnaisesaus, mosterdsaus, ajuinsaus, choronsaus of champignonroomsaus.
We voorzien +- 500 gr per persoon.
Gevogeltefilet speciaal - 11 € pp
Malse gevogeltefilets overgoten met een speciaal sausje op basis van vleesjus met room, een vleugje alcohol, stroop en gebakken en geflambeerde verse appeltjes.
Culinaire gevogelte-orloff - 14 € pp
Fijne sneetjes gevogeltefilet, ham, kaas en ananas worden gerankschikt en overgoten met een tomaat/mozzarella kaassausje.
Eendeborstfilet - 15 € pp
Op vel gebakken eendeborstfilet overgoten met een sausje naar keuze: roze pepersaus, druivensaus, portoroomsaus, bearnaisesaus, mosterdsaus, ajuinsaus, choronsaus of champignonroomsaus.

Varkenswangetjes - 13,50 € pp
Onze varkenswangetjes worden zeer traag gegaard op ouderwetse wijze. De saus die geserveerd wordt is subliem lekker. (min. 1 week op voorhand bestellen en minimum voor 4 personen.)
Konijnfiletmedaillons met sausje naar keuze - 15 € pp (vanaf 8/1/2023: 18 € pp)
Het beste stukje konijnenvlees, zacht en zeer lekker! Dit wordt geserveerd met sausje naar keuze: roze pepersaus, druivensaus, portoroomsaus, bearnaisesaus, mosterdsaus, ajuinsaus, choronsaus of champignonroomsaus.
Rundstong madeira - 11 € pp (vanaf 9/1/2023 = 15 € pp)
De rundstongen worden hier in eigen keuken klaargemaakt zoals oma's oma dit vroeger deed: in een bouillon ettelijke uren laten koken en daarna warm pellen.
De huisbereide madeirasaus past daar uiteraard perfect bij! Smakelijk!
Fazantenfilet met wildsausje van de chef - 19 € pp
Heerlijke borstfiletjes van de fazant worden gemarineerd en rosé gebakken en daarna overgoten met een topsausje van onze keukenchef!
GROENTJES enkel nog op te warmen
Als bijgerecht bij uw menu bereiden wij ook graag uw op te warmen groenten.
We zijn voorzien van een 5tal soorten groenten die uw maaltijd perfect kunnen begeleiden.
U warmt het op, schikt dit op de borden of in kommen per soort en dient op.
Prijs : 5 € per persoon
OVENKOEK MET BEENHAM - 3.50 € per stuk
Wij voorzien ovenkoeken die opengesneden kunnen worden.
De beenham wordt in reepjes gesneden en vakkundig verpakt in kleine porties (per 5 broodjes)
Deze zakjes kunnen gemakkelijk in heet water ondergedompeld worden zodat ze op het gemak warm worden. (een pot water op voorhand koken en daarna van het vuur nemen)
Op het moment dat u wenst te eten neemt u zakje per zakje uit het water, snijdt u dit open en de broodjes kunnen gevuld worden: eerst wat bijgeleverde slamix, daarna de ham en als afsluiter een lekker sausje: bijvoorbeeld looksaus of honing mosterd saus of 1 van onze andere sausjes (steeds verkrijgbaar in de winkel, de sausjes zijn niet inbegrepen in de prijs)

BUFFETTEN:
Warm gemengd buffet nr. 1 - 3 gerechten voor 30 € pp
Enkel verkrijgbaar vanaf 20 personen
- TONGROLLETJES MET VISSAUS VAN ONZE CHEF
(2 tongrolletjes pp) - KIPFILET IN EEN ROMIG ROZE PEPERSAUSJE
(1/2 kipfilet per persoon) - ARDEENS GEBRAAD IN EEN FIJNE JUSSAUS
(3 sneetjes per persoon)
- GROENTENBUFFET
(warm of koud, keuze doorgeven bij het bestellen) - Keuze uit: KOUDE AARDAPPELSALADE, PUREE, GEBAKKEN KRIELTJES, ROZEMARIJNAARDAPPELTJES of GRATIN DAUPHINOISE
(uw keuze doorgeven bij het bestellen)
Indien u dit wenst kunt u gebruik maken van onze bain-maries. Opwarmen gaat dan heel simpel: u vult de onderste schaal van de bain-marie met zeer heet water en u steekt de vuurvaste potjes 3 uur op voorhand aan (vuurvaste potjes dienen aangekocht te worden à 3.50 €/stuk) en u kunt genieten van uw menu zonder zelf in de keuken te moeten vertoeven (enkel de gratin dauphinoise bakt u best in de oven om een mooi korstje te verkrijgen)
Bain-maries mogen gratis gebruikt worden, er wordt wel een waarborg aangerekend van 50 €/stel.
Warm gemengd buffet n° 2 - 5 gerechten voor 35 € pp
Enkel verkrijgbaar vanaf 20 personen
- TONGROLLETJES MET VISSAUS VAN ONZE CHEF
(1 tongrolletje p.p.) - VERSE ROZE ZALM MET EEN KREEFTENSAUSJE
(+- 100 gr zalm p.p.) - KIPFILET IN EEN ROMIG ROZE PEPERSAUSJE
(1/4 kipfilet p. p.) - ARDEENS GEBRAAD IN EEN FIJNE JUSSAUS
(1 dikke snede per persoon)
- KALKOENROLLADE MET PASSENDE SAUS
(1 dikke snede per persoon) - GROENTENBUFFET
(warm of koud, keuze doorgeven bij het bestellen) - Keuze uit: KOUDE AARDAPPELSALADE, PUREE, GEBAKKEN KRIELTJES, ROZEMARIJNAARDAPPELTJES of GRATIN DAUPHINOISE
(uw keuze doorgeven bij het bestellen)
Indien u dit wenst kunt u gebruik maken van onze bain-maries. Opwarmen gaat dan heel simpel: u vult de onderste schaal van de bain-marie met zeer heet water en u steekt de vuurvaste potjes 3 uur op voorhand aan (vuurvaste potjes dienen aangekocht te worden à 3.50 €/stuk) en u kunt genieten van uw menu zonder zelf in de keuken te moeten vertoeven (enkel de gratin dauphinoise bakt u best in de oven om een mooi korstje te verkrijgen)
Bain-maries mogen gratis gebruikt worden, er wordt wel een waarborg aangerekend van 50 €/stel.
Warm Pastabuffet - 13.50 € pp
Wij verzorgen graag uw pastabuffet!
“Een lekker alternatief voor een klassiek menu”
- 6 - 12 personen: 3 verschillende soorten pasta
- 13 - 20 personen: 4 verschillende soorten pasta
- Vanaf 20 personen: 6 verschillende soorten pasta
Hieronder vindt u de soorten waaruit u kan kiezen voor het pastabuffet:
- Zuiderse pasta ( zuiderse, pittige tomatensaus met balletjes)
- Italiaanse Pasta ( tomaat, ham, basilicum) - Pasta kip broccoli ( kaassaus, kippenblokjes, broccoli)
- Pasta vegetarisch met kaassaus, broccoli, bloemkool, worteltjes en quorn (indien gewenst, ook mogelijk zonder quorn)
- Pasta vegetarisch met quorn, groentjes en roquefortsaus
- Pasta met roquefortsaus, groentjes en gebakken gehakt
- Pasta kip en champignon ( kaassaus, vleesjus, kip , champignon)
- Pasta carbonara (kaasroomsaus, spek en champignons)
- Spaanse pasta ( tomaat, chorizo)
- Pasta met zalm in kreeftensausje ( zalm, fijne groentjes)
- Pasta met kip en spekjes ( kaassaus , kip, spekjes)
- Pasta kip tika ( kip, oosterse kruiden, subtiele smaak van cocosmelk/kaassaus)
- Macaroni met ham en kaas
- Pasta bolognaise
- Lasagne bolognaise (deze dient wel voorgebakken te worden in een oven)
- Lasagne met zalm (deze dient wel voorgebakken te worden in een oven)
Alles af te halen in de winkel.
Bain-maries kunnen gebruikt worden indien voorradig.
Vuurvaste potjes dienen aangekocht te worden aan 3.50 €/stuk
Om uw pastabuffet compleet te maken kan er ook gemalen kaas besteld worden: emmental, parmesanschilfers, pamesello,... Ook een stukje brood past daar voortreffelijk bij.
We hebben ook speciale Zuid-Afrikaanse kruiden staan die zeker gegeerd worden na het proeven.
De tabasco (diverse soorten mogelijk) maakt alles af.
Bain-maries mogen gratis gebruikt worden, er wordt wel een waarborg aangerekend van 50 €/stel. De vuurvaste potjes (2 stuks nodig per stel) dienen aangekocht te worden aan 3 €/stuk
Uw gerechten opwarmen in een bain-marie is heel simpel: u vult de onderste schaal van de bain-marie met zeer warm water en u steekt de vuurvaste potjes 3 uur op voorhand aan. Na die 3 uur kunt u genieten van uw menu zonder zelf in de keuken te moeten vertoeven. (Enkel bijv. gratin dauphinoise, lasagne,... bakt u best in de oven om een mooi korstje te verkrijgen)
Let er wel op dat de bain maries niet in de tocht staan want dan warmt de inhoud trager op en branden de vuurpastapotjes sneller op.
Zorg dat het warm water ter hoogte van het eten komt maar de schalen mogen niet dobberen anders kookt alles over
.
OVENKOEK MET BEENHAM - 3.50 € per stuk
Wij voorzien ovenkoeken die opengesneden kunnen worden.
De beenham wordt in reepjes gesneden en vakkundig verpakt in kleine porties (per 5 broodjes)
Deze zakjes kunnen gemakkelijk in heet water ondergedompeld worden zodat ze op het gemak warm worden. (een pot water op voorhand koken en daarna van het vuur nemen)
Op het moment dat u wenst te eten neemt u zakje per zakje uit het water, snijdt u dit open en de broodjes kunnen gevuld worden: eerst wat bijgeleverde slamix, daarna de ham en als afsluiter een lekker sausje: bijvoorbeeld looksaus of honing mosterd saus of 1 van onze andere sausjes (steeds verkrijgbaar in de winkel, de sausjes zijn niet inbegrepen in de prijs)