Hoofdgerechten

Hoofdgerechten - Vleesgerechten en pastagerechten

WARME HOOFDGERECHTEN VLEES 
te verkrijgen vanaf 4 personen

Ardeens gebraad - 9.50 € pp

Kort gebakken dikke sneden ardeens gebraad overgoten met een vleessausje van de chef. We voorzien +- 500 gr per persoon.
(wordt verpakt in sealbakjes)

Duivelsgebraad - 9.50 € pp

Sneetjes filetgebraad overgoten met een pittigere vleessausje van de chef.  We voorzien +- 500 gr per persoon.
(wordt verpakt in sealbakjes)

Beenham -  11 € pp

Zeer lekkere belgische beenham in dikke sneden gesneden met een sausje naar keuze: roze pepersaus, druivensaus, portoroomsaus, bearnaisesaus, mosterdsaus, ajuinsaus, choronsaus of champignonroomsaus. 
(wordt verpakt in sealbakjes)

Sappig gevogeltefilet  - 11 € pp

Zacht gestoomde kipfilet met heerlijke kruiden en overgoten met een sausje naar keuze: roze pepersaus, druivensaus, portoroomsaus, bearnaisesaus, mosterdsaus, ajuinsaus, choronsaus, of champignonroomsaus. We voorzien +- 500 gr per persoon.
(wordt verpakt in sealbakjes)

Kalkoengebraadfilet - 15 € pp

Lekkere snedensaus superieure kalkoengebraad overgoten met een sausje naar keuze: roze pepersaus, druivensaus, portoroomsaus, bearnaisesaus, mosterdsaus, ajuinsaus, choronsaus of champignonroomsaus. We voorzien +- 500 gr per persoon.
(wordt verpakt in sealbakjes)

Kalkoennootjes, pavé mignon van kalkoen - 14 € pp

Nóg beter dan de kalkoenfilet zijn de kalkoennootjes! Die bestaan uit 94 % kalkoendijvlees die gemarineerd werden. De fijne kruidenmengeling zorgt voor een overheerlijke smaak. De kalkoennootjes worden overgoten met een sausje naar keuze: roze pepersaus, druivensaus, portoroomsaus, bearnaisesaus, mosterdsaus, ajuinsaus, choronsaus of champignonroomsaus. We voorzien +- 600 gr per persoon.

(wordt verpakt in sealbakjes)

Varkenshaasje de luxe met sausje nk - 14.50 € pp

Rosé gebakken varkenshaasje overgoten met een sausje naar keuze: roze pepersaus, druivensaus, portoroomsaus, bearnaisesaus, mosterdsaus, ajuinsaus, choronsaus of champignonroomsaus. 
We voorzien +- 500 gr per persoon.
(wordt verpakt in sealbakjes)

Gevogeltefilet speciaal - 12 € pp

Malse gevogeltefilets overgoten met een speciaal sausje op basis van vleesjus met room, een vleugje alcohol, stroop en gebakken en geflambeerde verse appeltjes. 
(wordt verpakt in sealbakjes of ovenschaal WW)

Culinaire gevogelte-orloff - 14.50 € pp

Fijne sneetjes gevogeltefilet, ham, kaas en ananas worden gerankschikt en overgoten met een tomaat/mozzarella kaassausje.
(wordt verpakt in sealbakjes)
(wordt verpakt in sealbakjes of ovenschaal WW)

Eendeborstfilet - 17 € pp

Op vel gebakken eendeborstfilet overgoten met een sausje naar keuze: roze pepersaus, druivensaus, portoroomsaus, bearnaisesaus, mosterdsaus, ajuinsaus, choronsaus of champignonroomsaus.
(wordt verpakt in sealbakjes of in wegwerpovenschalen. Let wel op dat je dit niet te warm opwarmt, is snel over de gaartijd)

Varkenswangetjes - 15 € pp

Onze varkenswangetjes worden zeer traag gegaard op ouderwetse wijze. De saus die geserveerd wordt is subliem lekker. (min. 1 week op voorhand bestellen en minimum voor 4 personen.)
(wordt verpakt in sealbakjes of ovenschaal WW)

Konijnfiletmedaillons met sausje naar keuze - 19 € pp 

Het beste stukje konijnenvlees, zacht en zeer lekker! Dit wordt geserveerd met sausje naar keuze: roze pepersaus, druivensaus, portoroomsaus, bearnaisesaus, mosterdsaus, ajuinsaus, choronsaus of champignonroomsaus.
(wordt verpakt in sealbakjes of ovenschaal WW)

Rundstong madeira - 16 € pp 

De rundstongen worden hier in eigen keuken klaargemaakt zoals oma's oma dit vroeger deed: in een bouillon ettelijke uren laten koken en daarna warm pellen.
De huisbereide madeirasaus past daar uiteraard perfect bij! Smakelijk!
(wordt verpakt in sealbakjes of ovenschaal WW)

Fazantenfilet met wildsausje van de chef - 20 € pp

Heerlijke borstfiletjes van de fazant worden gemarineerd en rosé gebakken en daarna overgoten met een topsausje van onze keukenchef!
(wordt verpakt in sealbakjes)
Minimum 12 dagen op voorhand bestellen omdat wij geen fazant op voorraad hebben

Huisbereide ouderwetse hutsepot - 12 € pp

Enkel op bestelling verkrijgbaar vanaf 10 personen en enkel in het hutsepotseizoen verkrijgbaar.
We voorzien een mooie portie hutsepot per persoon + een gebakken worstje + een stukje gebakken spek + een stukje ribben
Minimum 1 week op voorhand bestellen.
Mosterd kan er eventueel bijbesteld worden maar is niet standaard inbegrepen.

GROENTJES enkel nog op te warmen

Als bijgerecht bij uw menu bereiden wij ook graag uw op te warmen groenten.

We zijn voorzien van een 5tal soorten groenten die uw maaltijd perfect kunnen begeleiden. 
U warmt het op, schikt dit op de borden of in kommen per soort en dient op.

Prijs
: 5.50 € per persoon

OVENKOEK MET BEENHAM - 4 € per stuk

Wij voorzien ovenkoeken die opengesneden kunnen worden.

De beenham wordt in reepjes gesneden en vakkundig verpakt in kleine porties (per 5 broodjes)
Deze zakjes kunnen gemakkelijk in heet water ondergedompeld worden zodat ze op het gemak warm worden. (een pot water op voorhand koken en daarna van het vuur nemen)
Op het moment dat u wenst te eten neemt u zakje per zakje uit het water, snijdt u dit open en de broodjes kunnen gevuld worden: eerst wat bijgeleverde slamix, daarna de ham en als afsluiter een lekker sausje: bijvoorbeeld looksaus of honing mosterd saus of 1 van onze andere sausjes (steeds verkrijgbaar in de winkel, de sausjes zijn niet inbegrepen in de prijs)

BUFFETTEN:

Warm gemengd buffet nr. 1 - 3 gerechten voor 35 € pp

Enkel verkrijgbaar vanaf 20 personen

  • TONGROLLETJES MET VISSAUS VAN ONZE CHEF 
    (2 tongrolletjes pp)
  • KIPFILET IN EEN ROMIG ROZE PEPERSAUSJE 
    (1/2 kipfilet per persoon)
  • ARDEENS GEBRAAD IN EEN FIJNE JUSSAUS 
    (3 sneetjes per persoon)
  • GROENTENBUFFET 
    (warm of koud, keuze doorgeven bij het bestellen)
  • Keuze uit: KOUDE AARDAPPELSALADE, PUREE, GEBAKKEN KRIELTJES, ROZEMARIJNAARDAPPELTJES of GRATIN DAUPHINOISE
    (uw keuze doorgeven bij het bestellen)

Indien u dit wenst kunt u gebruik maken van onze bain-maries. Opwarmen gaat dan heel simpel: u vult de onderste schaal van de bain-marie met zeer heet water en u steekt de vuurvaste potjes 3 uur op voorhand aan (vuurvaste potjes dienen aangekocht te worden à 3.50 €/stuk) en u kunt genieten van uw menu zonder zelf in de keuken te moeten vertoeven (enkel de gratin dauphinoise bakt u best in de oven om een mooi korstje te verkrijgen)

Bain-maries mogen gratis gebruikt worden, er wordt wel een waarborg aangerekend van 50 €/stel.

Warm gemengd buffet n° 2 - 5 gerechten voor 40 € pp

Enkel verkrijgbaar vanaf 20 personen

  • TONGROLLETJES MET VISSAUS VAN ONZE CHEF
    (1 tongrolletje p.p.)
  • VERSE ROZE ZALM MET EEN KREEFTENSAUSJE
    (+- 100 gr zalm p.p.)
  • KIPFILET IN EEN ROMIG ROZE PEPERSAUSJE
    (1/4 kipfilet p. p.)
  • ARDEENS GEBRAAD IN EEN FIJNE JUSSAUS
    (1 dikke snede per persoon)
  • KALKOENROLLADE MET PASSENDE SAUS
    (1 dikke snede per persoon)
  • GROENTENBUFFET
    (warm of koud, keuze doorgeven bij het bestellen)
  • Keuze uit: KOUDE AARDAPPELSALADE, PUREE, GEBAKKEN KRIELTJES, ROZEMARIJNAARDAPPELTJES of GRATIN DAUPHINOISE
    (uw keuze doorgeven bij het bestellen)

Indien u dit wenst kunt u gebruik maken van onze bain-maries. Opwarmen gaat dan heel simpel: u vult de onderste schaal van de bain-marie met zeer heet water en u steekt de vuurvaste potjes 3 uur op voorhand aan (vuurvaste potjes dienen aangekocht te worden à 3.50 €/stuk) en u kunt genieten van uw menu zonder zelf in de keuken te moeten vertoeven (enkel de gratin dauphinoise bakt u best in de oven om een mooi korstje te verkrijgen)

Bain-maries mogen gratis gebruikt worden, er wordt wel een waarborg aangerekend van 50 €/stel.

Warm Pastabuffet - 15 € pp 

Wij verzorgen graag uw pastabuffet!
“Een lekker alternatief voor een klassiek menu”

    • 6 - 12 personen: 3 verschillende soorten pasta
    • 13 - 20 personen: 4 verschillende soorten pasta
    • Vanaf 20 personen: 6 verschillende soorten pasta

Hieronder vindt u de soorten waaruit u kan kiezen voor het pastabuffet:

  • Zuiderse pasta ( zuiderse, pittige tomatensaus met balletjes)
  • Italiaanse Pasta ( tomaat, ham, basilicum)
  • Pasta kip broccoli ( kaassaus, kippenblokjes, broccoli)
  • Pasta vegetarisch met kaassaus, broccoli, bloemkool, worteltjes en vleesvervanger
  • Pasta vegetarisch met vleesvervanger, groentjes en roquefortsaus
  • Pasta met roquefortsaus, groentjes en gebakken gehakt
  • Pasta kip en champignon ( kaassaus, vleesjus, kip , champignon)
  • Pasta carbonara (kaasroomsaus, spek en champignons)
  • Spaanse pasta ( tomaat, chorizo)
  • Pasta met zalm in kreeftensausje ( zalm, fijne groentjes)
  • Pasta met kip en spekjes ( kaassaus , kip, spekjes)
  • Pasta kip tika ( kip, oosterse kruiden, kerrie, kaassaus met subtiele smaak van cocosmelk)
  • Pasta carbonara speciaal (kaasroomsaus, spek, kip, champignons)
  • Macaroni met ham en kaas
  • Pasta bolognaise
  • Lasagne bolognaise (deze dient wel voorgebakken te worden in een oven)

Alles af te halen in de winkel.

Bain-maries kunnen gebruikt worden indien voorradig.
Vuurvaste potjes dienen aangekocht te worden aan 3.50 €/stuk

Om uw pastabuffet compleet te maken kan er ook gemalen kaas besteld worden: emmental, parmesanschilfers, pamesello,... Ook een stukje brood past daar voortreffelijk bij.

We hebben ook speciale Zuid-Afrikaanse kruiden staan die zeker gegeerd worden na het proeven.
De tabasco (diverse soorten mogelijk) maakt alles af en kan ook bij ons besteld worden

Bain-maries mogen gratis gebruikt worden, er wordt wel een waarborg aangerekend van 50 €/stel. De vuurvaste potjes (2 stuks nodig per stel) dienen aangekocht te worden aan 3.50 €/stuk

Uw gerechten opwarmen in een bain-marie is heel simpel: u vult de onderste schaal van de bain-marie met zeer warm water en u steekt de vuurvaste potjes 3 uur op voorhand aan. Na die 3 uur kunt u genieten van uw menu zonder zelf in de keuken te moeten vertoeven. (Enkel bijv. gratin dauphinoise, lasagne,... bakt u best in de oven om een mooi korstje te verkrijgen)
Let er wel op dat de bain maries niet in de tocht staan want dan warmt de inhoud trager op en branden de vuurpastapotjes sneller op.
Zorg dat het warm water ter hoogte van het eten komt maar de schalen mogen niet dobberen anders kookt alles over

NIEUW: PASTAFESTIVAL 
(= steeds per 4 personen)

OVENKOEK MET BEENHAM - 4 € per stuk

Wij voorzien ovenkoeken die opengesneden kunnen worden.

De beenham wordt in reepjes gesneden en vakkundig verpakt in kleine porties (per 5 broodjes)
Deze zakjes kunnen gemakkelijk in heet water ondergedompeld worden zodat ze op het gemak warm worden. (een pot water op voorhand koken en daarna van het vuur nemen)
Op het moment dat u wenst te eten neemt u zakje per zakje uit het water, snijdt u dit open en de broodjes kunnen gevuld worden: eerst wat bijgeleverde slamix, daarna de ham en als afsluiter een lekker sausje: bijvoorbeeld looksaus of honing mosterd saus of 1 van onze andere sausjes (steeds verkrijgbaar in de winkel, de sausjes zijn niet inbegrepen in de prijs)


Hoofdgerechten - Visgerechten en pastagerechten

Bereide visgerechten

te verkrijgen vanaf 4 personen


Zalmfilet - 16 € pp

Super vers gestoomde zalmfilet, overgoten met een fijne vissaus van de chef. (of andere saus ook mogelijk)
(kan worden verpakt in sealbakjes per persoon of in bainmaries vanaf een groter aantal personen)

Tongrolletjes - 16 € pp

Per persoon 5 tongrolletjes, overgoten met onze geliefde vissaus (of andere saus ook mogelijk)
Taggliatelli wordt voorzien bij dit gerecht (onder de tongrollen)
(kan worden verpakt in sealbakjes per persoon of in bainmaries vanaf een groter aantal personen)

Duo van scampi + tongrolletjes - 16€ pp

Per persoon 3 tongrolletjes en 3 scampi, overgoten met onze geliefde vissaus maison (of andere saus ook mogelijk)

Taggliatelli wordt voorzien bij dit gerecht (onder de vis)
(kan worden verpakt in sealbakjes per persoon of in bainmaries vanaf een groter aantal personen)

Vispannetje - 16€ pp

Visspannetje met 4 soorten vis, overgoten met een heerlijke vissaus. 
Er is ook pasta en puree in verwerkt.
(wordt verpakt in ovenschaaltjes per persoon)

Reuze vispan van onze chef - 30 € pp (vanaf 4 personen)

Maak absolute indruk op uw gasten!
Onze reuzevispannen zijn gevuld met 6 soorten vis!
Dit wordt geserveerd op een bedje van deegwaren, heerlijke aardappelpuree en een lekkere vissaus.
De fijne groentjes erbij maken het geheel af!
Deze vispannen kunnen gemaakt worden in inoxschotels of in wegwerpovenschotels.

Eventueel kan gebruik worden gemaakt van onze bainmarie om het geheel op z'n gemak op te warmen zodat u bij uw gasten kan vertoeven. (vuurpastapotjes = 3 €/stuk)
(Dit per 6 personen, een ander aantal wordt steeds in een ovenschaal verpakt) 

GROENTJES enkel nog op te warmen

Als bijgerecht bij uw menu bereiden wij ook graag uw op te warmen groenten.

We zijn voorzien van een 5tal soorten groenten die uw maaltijd perfect kunnen begeleiden. 
U warmt het op, schikt dit op de borden of in kommen per soort en dient op.

Prijs
: 5 € per persoon

Paella Maison - 16 €/kilo (vanaf 6 personen op bestelling verkrijgbaar)

Een traditionele paellaschotel bereid in eigen keuken en afgewerkt met zeevruchten, mosselvlees, chorizo, olijfjes, tomaten, erwtjes, paprika, kippenboutjes, blokjes gevogeltefilet en scampi.

Het is niet aan te raden om paella in een bain-marie op te warmen omdat de rijst dan te zacht wordt.

BUFFETTEN:

Warm gemengd buffet nr. 1 - 3 gerechten voor 35 € pp

Enkel verkrijgbaar vanaf 20 personen

  • TONGROLLETJES MET VISSAUS VAN ONZE CHEF 
    (2 tongrolletjes pp)
  • KIPFILET IN EEN ROMIG ROZE PEPERSAUSJE 
    (1/2 kipfilet per persoon)
  • ARDEENS GEBRAAD IN EEN FIJNE JUSSAUS 
    (3 sneetjes per persoon)
  • GROENTENBUFFET 
    (warm of koud, keuze doorgeven bij het bestellen)
  • Keuze uit: KOUDE AARDAPPELSALADE, PUREE, GEBAKKEN KRIELTJES, ROZEMARIJNAARDAPPELTJES of GRATIN DAUPHINOISE
    (uw keuze doorgeven bij het bestellen)

Indien u dit wenst kunt u gebruik maken van onze bain-maries. Opwarmen gaat dan heel simpel: u vult de onderste schaal van de bain-marie met zeer heet water en u steekt de vuurvaste potjes 3 uur op voorhand aan (vuurvaste potjes dienen aangekocht te worden à 3.50 €/stuk) en u kunt genieten van uw menu zonder zelf in de keuken te moeten vertoeven (enkel de gratin dauphinoise bakt u best in de oven om een mooi korstje te verkrijgen)

Bain-maries mogen gratis gebruikt worden, er wordt wel een waarborg aangerekend van 50 €/stel.

Warm gemengd buffet n° 2 - 5 gerechten voor 40 € pp

Enkel verkrijgbaar vanaf 20 personen

  • TONGROLLETJES MET VISSAUS VAN ONZE CHEF
    (1 tongrolletje p.p.)
  • VERSE ROZE ZALM MET EEN KREEFTENSAUSJE
    (+- 100 gr zalm p.p.)
  • KIPFILET IN EEN ROMIG ROZE PEPERSAUSJE
    (1/4 kipfilet p. p.)
  • ARDEENS GEBRAAD IN EEN FIJNE JUSSAUS
    (1 dikke snede per persoon)
  • KALKOENROLLADE MET PASSENDE SAUS
    (1 dikke snede per persoon)
  • GROENTENBUFFET
    (warm of koud, keuze doorgeven bij het bestellen)
  • Keuze uit: KOUDE AARDAPPELSALADE, PUREE, GEBAKKEN KRIELTJES, ROZEMARIJNAARDAPPELTJES of GRATIN DAUPHINOISE
    (uw keuze doorgeven bij het bestellen)

Indien u dit wenst kunt u gebruik maken van onze bain-maries. Opwarmen gaat dan heel simpel: u vult de onderste schaal van de bain-marie met zeer heet water en u steekt de vuurvaste potjes 3 uur op voorhand aan (vuurvaste potjes dienen aangekocht te worden à 3.50 €/stuk) en u kunt genieten van uw menu zonder zelf in de keuken te moeten vertoeven (enkel de gratin dauphinoise bakt u best in de oven om een mooi korstje te verkrijgen)

Bain-maries mogen gratis gebruikt worden, er wordt wel een waarborg aangerekend van 50 €/stel.

Warm Pastabuffet - 15€ pp

Wij verzorgen graag uw pastabuffet!
“Een lekker alternatief voor een klassiek menu”

  • 6 - 12 personen: 3 verschillende soorten pasta
  • 13 - 20 personen: 4 verschillende soorten pasta
  • Vanaf 20 personen: 6 verschillende soorten pasta

Hieronder vindt u de soorten waaruit u kan kiezen voor het pastabuffet:

  • Zuiderse pasta ( zuiderse, pittige tomatensaus met balletjes)
  • Italiaanse Pasta ( tomaat, ham, basilicum)
  • Pasta kip broccoli ( kaassaus, kippenblokjes, broccoli)
  • Pasta vegetarisch met kaassaus, broccoli, bloemkool, worteltjes en quorn (indien gewenst, ook mogelijk zonder quorn)
  • Pasta vegetarisch met quorn, groentjes en roquefortsaus
  • Pasta met roquefortsaus, groentjes en gebakken gehakt
  • Pasta kip en champignon ( kaassaus, vleesjus, kip , champignon)
  • Pasta carbonara (kaasroomsaus, spek en champignons)
  • Spaanse pasta ( tomaat, chorizo)
  • Pasta met zalm in kreeftensausje ( zalm, fijne groentjes)
  • Pasta met kip en spekjes ( kaassaus , kip, spekjes)
  • Pasta kip tika ( kip, oosterse kruiden, subtiele smaak van cocosmelk/kaassaus)
  • Macaroni met ham en kaas
  • Pasta bolognaise
  • Lasagne bolognaise (deze dient wel voorgebakken te worden in een oven)

In de zomermaanden is er ook mogelijkheid om 1 of 2 soorten koude pasta te nemen ipv allemaal warme:
- pasta pesto met zongedroogde tomaatjes (zonder vlees)
- pasta met kip en groentjes
- pasta mediterraans (zonder vlees)
- pasta met scampi en rode pestosaus
Alles af te halen in de winkel.

Bain-maries kunnen gebruikt worden indien voorradig.
Vuurvaste potjes dienen aangekocht te worden aan 3.50 €/stuk

Om uw pastabuffet compleet te maken kan er ook gemalen kaas besteld worden: emmental, parmesanschilfers, pamesello,... Ook een stukje brood past daar voortreffelijk bij.
We hebben ook speciale Zuid-Afrikaanse kruiden staan die zeker gegeerd worden na het proeven.
De tabasco (diverse soorten mogelijk) maakt alles af.

Bain-maries mogen gratis gebruikt worden, er wordt wel een waarborg aangerekend van 50 €/stel. De vuurvaste potjes (2 stuks nodig per stel) dienen aangekocht te worden aan 3.50 €/stuk

Uw gerechten opwarmen in een bain-marie is heel simpel: u vult de onderste schaal van de bain-marie met zeer warm water en u steekt de vuurvaste potjes 3 uur op voorhand aan. Na die 3 uur kunt u genieten van uw menu zonder zelf in de keuken te moeten vertoeven. (Enkel bijv. gratin dauphinoise, lasagne,... bakt u best in de oven om een mooi korstje te verkrijgen)
Let er wel op dat de bain maries niet in de tocht staan want dan warmt de inhoud trager op en branden de vuurpastapotjes sneller op.
Zorg dat het warm water ter hoogte van het eten komt maar de schalen mogen niet dobberen anders kookt alles over

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken