Koude buffetten
Wegens de zeer hoge prijzen van de gepelde garnalen hebben wij onze prijzen ook wat moeten aanpassen.
We hopen dat die prijzen snel terug wat normaal komen te staan
Vleesbuffet - 15 € pp
Ons vleesbuffet bevat het volgende soorten:
Dit rijkelijk buffet bevat gekookte ham, salami, kippenboutje, Italiaanse ham, meloen, grillworst, pate van het huis, hoofdvlees van het huis, geroosterde bacon, vleesbrood en een perzik met huisbereide salade.
De planken worden afgewerkt met wat vers fruit.
(de soorten vlees kunnen iets afwijken naargelang het seizoen)
Groenten, aardappeltjes en brood zijn standaard niet inbegrepen, kijk daarvoor zeker naar onze rubriek "bijgerechten en extra's"
Royaal Vleesbuffet - 25 € pp
Italiaanse ham, vleesbrood, salami, stukje hoofdvlees van het huis, stukje paté van het huis, kippenboutje, grillworstspiesje, droge worst, gevulde perzik met tonijnsla en een tomaatje gevuld met grijze garnaaltjes.Het vers fruit maakt het geheel af.
(de soorten vlees kunnen iets afwijken naargelang het seizoen)
Groenten, aardappeltjes en brood zijn standaard niet inbegrepen, kijk daarvoor zeker naar onze rubriek "bijgerechten en extra's"
Vis- en vleesbuffet - 30 € pp
Een mooi assortiment fijne vleeswaren en heerlijke vis worden op elegante wijze op plateau geschikt:
gerookte zalm, gepocheerde zalm, gerookte heilbot, gerookte forel, tongrolletje met dille, tomaat opgevuld met garnalen, scampi, gekookte ham, kippenboutje, italiaanse ham, stuk paté van het huis, stukje hoofdvlees van het huis, vleesbrood en salami.
De plateau wordt afgewerkt met vers fruit. (om zeker te zijn dat we uw schotel kunnen maken, minimaal 3 dagen op voorhand bestellen als het kan.)
Groenten, aardappeltjes en brood zijn standaard niet inbegrepen, kijk daarvoor zeker naar onze rubriek "bijgerechten en extra's". Voor afhalen op zaterdag of zondag dient u uw bestelling ten laatste op woensdag doorgegeven te hebben zodat wij tijdig onze verse vis kunnen bestellen.
Visbuffet - 35 € pp
Voor de visliefhebbers bieden wij een mooi visbuffet aan metperzik-tonijn, verse zalmfilet, gerookte heilbot, gerookte zalm, gerookte forel, scampispies, argentijnse gamba, tongrolletje met wat dillesaus, tomaat opgevuld met grijze garnaaltjes, verse krabsla van het huis, eitje en een stuk verse witvis met tartaarsaus.Dit alles wordt mooi versierd met vers fruit.
Wij werken met VERSE vis. Daarom vragen we om minimaal 3 dagen op voorhand te bestellen.
Groenten, aardappeltjes en brood zijn standaard niet inbegrepen, kijk daarvoor zeker naar onze rubriek "bijgerechten en extra's"
Voor afhalen op zaterdag of zondag dient u uw bestelling ten laatste op woensdag doorgegeven te hebben zodat wij tijdig onze verse vis kunnen bestellen.
Royaal visbuffet met 1/2 vers kreeft pp - 48€ pp
(vanaf 4 personen en per even aantal personen te bestellen)
De royale visbuffetten zijn nog uitgebreider:
Met perzik-tonijn, verse zalmfilet, gerookte heilbot, gerookte forel, scampispies, langoustine, tongrolletje met wat dillesaus, tomaat opgevuld met grijze garnaaltjes, verse krabsla van het huis, eitje en een stuk verse witvis met tartaarsaus + per persoon een halve verse kreeft, klaargemaakt in eigen keuken.
Dit alles wordt mooi versierd met vers fruit.
Werkelijk een buffet om “U” tegen te zeggen!
Wij werken met VERSE vis.Daarom vragen we om minimaal 3 dagen op voorhand te bestellen.
Groenten, aardappeltjes en brood zijn standaard niet inbegrepen, kijk daarvoor zeker naar onze rubriek "bijgerechten en extra's"
Voor afhalen op zaterdag of zondag dient u uw bestelling ten laatste op woensdag doorgegeven te hebben zodat wij tijdig onze verse vis kunnen bestellen.
Vleesbuffet - 15 € pp
Ons vleesbuffet bevat het volgende soorten:
Dit rijkelijk buffet bevat gekookte ham, salami, kippenboutje, Italiaanse ham, meloen, grillworst, pate van het huis, hoofdvlees van het huis, geroosterde bacon, vleesbrood en een perzik met huisbereide salade.
De planken worden afgewerkt met wat vers fruit.
(de soorten vlees kunnen iets afwijken naargelang het seizoen)
Groenten, aardappeltjes en brood zijn standaard niet inbegrepen, kijk daarvoor zeker naar onze rubriek "bijgerechten en extra's"
Royaal Vleesbuffet - 25 € pp
Italiaanse ham, vleesbrood, salami, stukje hoofdvlees van het huis, stukje paté van het huis, kippenboutje, grillworstspiesje, droge worst, gevulde perzik met tonijnsla en een tomaatje gevuld met grijze garnaaltjes.Het vers fruit maakt het geheel af.
(de soorten vlees kunnen iets afwijken naargelang het seizoen)
Groenten, aardappeltjes en brood zijn standaard niet inbegrepen, kijk daarvoor zeker naar onze rubriek "bijgerechten en extra's"
Lunchbuffet - 33 € pp
(vanaf 10 personen, <10 pers = 40 € pp)
Dit buffetje is ideaal in zelfbediening na bijvoorbeeld een receptie of als lunch.
Diverse gerechtjes worden op aparte schotels geserveerd.
U legt er bestek bij en uw gasten kunnen beginnen smullen.
(om zeker te zijn dat we uw schotel kunnen maken, minimaal 1 week op voorhand bestellen als het kan)
- Gerookte zalm met ajuintjes en citroen
- Scampispiesje
- Tomaat/garnalen
- Stukje super vers gestoomde zalm
- Gekookte eitjes
- Mozzarella/tomaat/pesto
- Meloen met ham
- Asperges met ham
- Kippenboutjes
- Vitello Pollo tonato
- Aardappelsla
- Brood en boter
- Diverse soorten rauwkost en groentenbereiding
Vanaf 20 personen is er nog voorzien: pastasalade en rijst met groenten
Tête-à-tête Smulplank - 35 €/plank
Met zijn tweetjes genieten van een hele avond aperitieven. Deze plank is ideaal voor een tête-à-tête... is het nu in de zetel, in de slaapkamer, op het terras of gewoon aan tafel? Dit smaakt altijd!
De plank is gevuld met koningsolijven, zongedroogde tomaten, ansjovisfilets, kaas- en salamiblokjes, kippeboutjes, grillworst, grillworst met kaas, krabsla, vissla, beschuitjes, filetbacon, hoofdvlees van het huis, 2 srt salami, vleesbrood, gerookte kalkoenfilet, beschuitjes, zachte broodjes en boterporties. De plank wordt versierd met vers fruit!
Warme buffetten met bain-maries
Warm gemengd buffet nr. 1 - 3 gerechten voor 35 € pp
Enkel verkrijgbaar vanaf 20 personen
- TONGROLLETJES MET VISSAUS VAN ONZE CHEF
(2 tongrolletjes pp) - KIPFILET IN EEN ROMIG ROZE PEPERSAUSJE
(1/2 kipfilet per persoon) - ARDEENS GEBRAAD IN EEN FIJNE JUSSAUS
(3 sneetjes per persoon)
- GROENTENBUFFET
(warm of koud, keuze doorgeven bij het bestellen) - Keuze uit: KOUDE AARDAPPELSALADE, PUREE, GEBAKKEN KRIELTJES, PROVENCEAARDAPPELTJES of GRATIN DAUPHINOISE
(uw keuze doorgeven bij het bestellen)
Indien u dit wenst kunt u gebruik maken van onze bain-maries. Opwarmen gaat dan heel simpel: u vult de onderste schaal van de bain-marie met zeer heet water en u steekt de vuurvaste potjes 2,5 uur op voorhand aan (vuurvaste potjes dienen aangekocht te worden à 3.50 €/stuk) en u kunt genieten van uw menu zonder zelf in de keuken te moeten vertoeven (enkel de gratin dauphinoise bakt u best in de oven om een mooi korstje te verkrijgen).
Bain-maries mogen gratis gebruikt worden, er wordt wel een waarborg aangerekend van 50 €/stel.
Warm gemengd buffet n° 2 - 5 gerechten voor 40 € pp
Enkel verkrijgbaar vanaf 20 personen
- TONGROLLETJES MET VISSAUS VAN ONZE CHEF
(1 tongrolletje p.p.) - VERSE ROZE ZALM MET EEN KREEFTENSAUSJE
(+- 100 gr zalm p.p.) - KIPFILET IN EEN ROMIG ROZE PEPERSAUSJE
(1/4 kipfilet p. p.) - ARDEENS GEBRAAD IN EEN FIJNE JUSSAUS
(1 dikke snede per persoon)
- KALKOENROLLADE MET PASSENDE SAUS
(1 dikke snede per persoon) - GROENTENBUFFET
(warm of koud, keuze doorgeven bij het bestellen) - Keuze uit: KOUDE AARDAPPELSALADE, PUREE, GEBAKKEN KRIELTJES, PROVENCEAARDAPPELTJES of GRATIN DAUPHINOISE
(uw keuze doorgeven bij het bestellen)
Indien u dit wenst kunt u gebruik maken van onze bain-maries. Opwarmen gaat dan heel simpel: u vult de onderste schaal van de bain-marie met zeer heet water en u steekt de vuurvaste potjes 2 uur op voorhand aan (vuurvaste potjes dienen aangekocht te worden à 3.50 €/stuk) en u kunt genieten van uw menu zonder zelf in de keuken te moeten vertoeven (enkel de gratin dauphinoise bakt u best in de oven om een mooi korstje te verkrijgen)
Bain-maries mogen gratis gebruikt worden, er wordt wel een waarborg aangerekend van 50 €/stel.
Warm Pastabuffet - 15€ pp
Wij verzorgen graag uw pastabuffet!
“Een lekker alternatief voor een klassiek menu”
- 6 - 12 personen: 3 verschillende soorten pasta
- 13 - 20 personen: 4 verschillende soorten pasta
- Vanaf 20 personen: 6 verschillende soorten pasta
Hieronder vindt u de soorten waaruit u kan kiezen voor het pastabuffet:
- Zuiderse pasta ( zuiderse, pittige tomatensaus met balletjes)
- Italiaanse Pasta ( tomaat, ham, basilicum)
- Pasta kip broccoli ( kaassaus, kippenblokjes, broccoli)
- Pasta vegetarisch met kaassaus, broccoli, bloemkool, worteltjes en quorn (indien gewenst, ook mogelijk zonder quorn)
- Pasta vegetarisch met quorn, groentjes en roquefortsaus
- Pasta met roquefortsaus, groentjes en gebakken gehakt
- Pasta kip en champignon ( kaassaus, vleesjus, kip , champignon)
- Pasta carbonara (kaasroomsaus, spek en champignons)
- Spaanse pasta ( tomaat, chorizo)
- Pasta met zalm in kreeftensausje ( zalm, fijne groentjes)
- Pasta met kip en spekjes ( kaassaus , kip, spekjes)
- Pasta kip tika ( kip, oosterse kruiden, subtiele smaak van cocosmelk/kaassaus)
- Macaroni met ham en kaas
- Pasta bolognaise
- Lasagne bolognaise (deze dient wel voorgebakken te worden in een oven)
In de zomermaanden is er ook mogelijkheid om 1 of 2 soorten koude pasta te nemen ipv allemaal warme:
- pasta pesto met zongedroogde tomaatjes (zonder vlees)
- pasta met kip en groentjes
- pasta mediterraans (zonder vlees)
- pasta met scampi en rode pestodressing
Alles af te halen in de winkel.
Bain-maries kunnen gebruikt worden indien voorradig.
Vuurvaste potjes dienen aangekocht te worden aan 3.50 €/stuk
Om uw pastabuffet compleet te maken kan er ook gemalen kaas besteld worden: emmental, parmesanschilfers, pamesello,... Ook een stukje brood past daar voortreffelijk bij.
We hebben ook speciale Zuid-Afrikaanse kruiden staan die zeker gegeerd worden na het proeven.
De tabasco (diverse soorten mogelijk) maakt alles af.
vanaf 01/01/2024 verandert de prijs naar 15 € pp
Bain-maries mogen gratis gebruikt worden, er wordt wel een waarborg aangerekend van 50 €/stel. De vuurvaste potjes (2 stuks nodig per stel) dienen aangekocht te worden aan 3.50 €/stuk
Uw gerechten opwarmen in een bain-marie is heel simpel: u vult de onderste schaal van de bain-marie met zeer warm water en u steekt de vuurvaste potjes 3 uur op voorhand aan. Na die 3 uur kunt u genieten van uw menu zonder zelf in de keuken te moeten vertoeven.
Let er wel op dat de bain maries niet in de tocht staan (altijd binnen zetten om op te warmen) want dan warmt de inhoud trager op en branden de vuurpastapotjes sneller op.
Zorg dat het warm water ter hoogte van het eten komt maar de schalen mogen niet dobberen anders kookt alles over